Pinkster Kunstroute

In de periode van de expositie in de Klinker vindt ook op beide Pinksterdagen, 4 en 5 juni de jaarlijkse Pinkster Kunstroute plaats, tussen 12.00 en 18.00 uur.

Er doen in 2017 in totaal 24 kunstenaars mee, die zijn aangesloten bij Kunst aan de rand van Nederland. Enkele kunstenaars deden nog niet eerder mee aan de atelierroute. Het is dus zeker aan te raden ook hen te bezoeken: Annette Blumenhofer, keramiek; Birke Eng, beelden; Paul Honigh, fotografie; Hella Maas, schilderijen en Anke Rietdijk, wandkleden. Ook voor mij is het de eerste keer. Een overzicht van alle adressen vind u op de site van Kunst aan de rand van Nederland. En hier treft u de kaart.

Expositie in de Klinker

Van 2 juni t/m 31 augustus: Samen met diverse andere kunstenaars van Kunst aan de rand van Nederland doe ik mee aan een expositie in de Klinker. Op 1 juni wordt in Cultuurhuis De Klinker een expositie ingericht. Hieraan doen 29 kunstenaars mee. Het adres luidt: Mr. D.U.Stikkerlaan 251, 9675 DG Winschoten. De openingstijden zijn dinsdag t/m vrijdag van 11.00 – 19.00 uur en zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur (en tijdens voorstellingen).

In deze periode vind ook de Pinkster kunstroute plaats.

Officiële opening 12 februari goed bezocht

Zondag 12 februari was het zover, de officiële opening van mijn galerie aan huis.

De opening is gedaan door onze vriend, cabaretier en beeldend kunstenaar Jeroen Van Merwijk. Jeroen las voor uit eigen werk wat zeer goed ontvangen werd door de aanwezigen.

De opening is goed bezocht, uiteraard door familie, vrienden, buren maar ook door voor mij onbekenden die op de diverse publicaties in de media zijn afgekomen en iemand van de pers zelf (RTV Go). Onder de bezoekers was Gemeentebelangen Oldambt goed vertegenwoordigd. Er zijn ook mensen aanwezig geweest van het genootschap Kunst aan de rand van Nederland. Dankzij dit bezoek maak ik nu deel uit aan van het genootschap. Een van de bezoekers werkt bij De Groninger Kroon.

Ik vond het erg gezellig en leuk dat deze mensen zijn langs geweest om onder het genot van een hapje en een drankje te luisteren naar Jeroen en te kijken naar mijn werk. Ik bedank bij deze iedereen voor het bezoek, de bloemen en de kado’s, waaronder ook een mooie schilderij van Leo de Raad.

Kon je niet aanwezig zijn, maar wil je wel graag komen kijken, dan ben je van harte welkom. De openingstijden vind je op de contactpagina.

We zijn ook verder tijdens de Tweekarspelen Kunstroute op zaterdag/zondag 18 en 19 en 25 en 26 maart aanstaande van 11:00-17:00 uur. Voor meer speciale data zie de agenda.

Geopend

Welkom bij Métier AnnArt.

Ik heb mijn galerie sinds gisteren geopend.

Zie de contactpagina voor de openingstijden.

De officiële opening volgt nog. Hierover komt binnenkort meer informatie.

Hartelijke groet,

Anita