Zondag 12 februari was het zover, de officiële opening van mijn galerie aan huis.

De opening is gedaan door onze vriend, cabaretier en beeldend kunstenaar Jeroen Van Merwijk. Jeroen las voor uit eigen werk wat zeer goed ontvangen werd door de aanwezigen.

De opening is goed bezocht, uiteraard door familie, vrienden, buren maar ook door voor mij onbekenden die op de diverse publicaties in de media zijn afgekomen en iemand van de pers zelf (RTV Go). Onder de bezoekers was Gemeentebelangen Oldambt goed vertegenwoordigd. Er zijn ook mensen aanwezig geweest van het genootschap Kunst aan de rand van Nederland. Dankzij dit bezoek maak ik nu deel uit aan van het genootschap. Een van de bezoekers werkt bij De Groninger Kroon.

Ik vond het erg gezellig en leuk dat deze mensen zijn langs geweest om onder het genot van een hapje en een drankje te luisteren naar Jeroen en te kijken naar mijn werk. Ik bedank bij deze iedereen voor het bezoek, de bloemen en de kado’s, waaronder ook een mooie schilderij van Leo de Raad.

Kon je niet aanwezig zijn, maar wil je wel graag komen kijken, dan ben je van harte welkom. De openingstijden vind je op de contactpagina.

We zijn ook verder tijdens de Tweekarspelen Kunstroute op zaterdag/zondag 18 en 19 en 25 en 26 maart aanstaande van 11:00-17:00 uur. Voor meer speciale data zie de agenda.

Published by Anita Kloosterman